търся дясно огледало за спринт 85 г от 20 до 50 лв
Известие
Collapse
No announcement yet.
спринт
Collapse
X
-
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=8577zv
Ето тази е имаЛА дясно огледало каквото си търсиш, може да питаш какво се е случило с него. Но според мен си потърси по-малки, тези определено стоят не на място.Last edited by boris037; d.m.y г., 20:20.alfa romeo sprint 1984
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Sprint 84 Покажи съобщениездравейте колеги отскоро съм собственик на спринт 84г.1.5 105кс.сигурно няма да мога да намеря фар за нея с4упено му е само стаклото,фара е здрав, знаете ли от коя кола е може да се използва дали става от бмв е30
Преди да правиш побългарявания или "погерманявания" по-добре си покажи колата, представи я в една тема и току виж се намерил фар.
От къде го купи този Спринт?
П.П. Аз трябва да имам някъде фар. Трябва да потърся.
Comment
-
Първоначално публикувано от godtas Покажи съобщениетърся дясно огледало за спринт 85 г от 20 до 50 лв
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеКолега, честито!
Преди да правиш побългарявания или "погерманявания" по-добре си покажи колата, представи я в една тема и току виж се намерил фар.
П.П. Аз трябва да имам някъде фар. Трябва да потърся.. Имах и Хела и Бош на Спринта и стояха, и светеха отлично.
Comment
-
Ляв на късите
---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеКолега, честито!
П.П. Аз трябва да имам някъде фар. Трябва да потърся.
Comment
-
Първоначално публикувано от Sprint 84 Покажи съобщениеЛяв на късите
---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
Мерси колега.Намерих го в гараж близо до пловдив иначе е докаран на ход от Варна.Не съм наясно как се качват снимки във форума и не само това но със времето схте намерия начин да е представя,отскоро съм във форума,но отдавна Алфите а и италианските автомобили са ми слабост.Last edited by Sprint 84; d.m.y г., 22:23.
Comment
-
Първоначално публикувано от godtas Покажи съобщениемисля че имам доколкото си спомням търсеше само стъкло имам оригинална чистачка ако искаш остави си телефона и утре ще ти се обадя
---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:13 ----------
Първоначално публикувано от Sprint 84 Покажи съобщение0878 967 222 Гената
Comment
Comment